تقویت سیستم ایمنی بدن: انار و عسل هر دو خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن دارند و می تواند به
از آنجاییکه دانه های انار سرشار از آنتی اکسیدان هستند به پاکسازی ریه و جلوگیری از رشد تومورهای ریوی کمک می کند. این خواص انار برای تومورهای سایر نقاط بدن نیز صادق است.
پیراهن شیک مردانه سبک بوهو؛ با این مدل ها استایلتو تغییر بده!
انار پخته، این منبع باستانی سلامتی، میتواند به عنوان یک میانوعده خوشمزه یا به عنوان بخشی از وعدههای غذایی اصلی شما به کار رود. خواص انتیاکسیدانی، قلبی-عروقی و ضد التهابی آن سلامتی را در هر گوشهای از بدن پراکنده میکند.
افزایش قند خون: انار به دلیل داشتن قند طبیعی می تواند قند خون را افزایش دهد. افراد دیابتی باید در مصرف انار احتیاط کنند.
انار به دلیل داشتن فیبر بالا می تواند به تنظیم قند خون کمک کند.
اسیدهای چرب: انار منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ است که به سلامت کبد کمک می کند.
پتاسیم: انار پخته منبع غنی پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می کند.
مشخص شده است که دانه های انار خطر ابتلا به سرطان پروستات، شایع ترین نوع سرطان در مردان را کاهش می دهند. دانه های این میوه دارای خواص ضد سرطانی هستند که می توان این خاصیت را به وجود اسید پونیسیک در آن نسبت داد.
درمان اسهال: انار در طب سنتی برای درمان اسهال استفاده می شود.
ضد سرطان: پوست انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های فراوان، مانند پونیکالاژین، می تواند به مبارزه با سلول های سرطانی و جلوگیری از رشد آنها کمک کند.
تونر انار: می توانید از آب انار به عنوان تونر صورت استفاده کنید.
اگر از ریزش مو رنج خواص جوشانده انار می برید انار مصرف کنید. این میوه به لطف اسید پونیسیک، اسید چربی که موهای شما را قوی نگه می دارد، به تقویت فولیکول های مو بسیار کمک می کنند.
زیباترین مدل های کفش و کتونی عروس؛ با این مدل ها در شب عروسی راحت باشید!